Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om känslor

Känslor finns inuti den som är människa, som har hjärta.
Känslor, åh så härliga, åh så stormiga!
Känslor åh känslor, varför leker ni med mig?
Känslor åh känslor, vaför spelar ni mig små spratt?
Känslor åh känslor, ni kommer och förstör, utan minsta tajming!
Känslor åh känslor, varför är ni så svåra att tolka hos andra?
Jag hatar er, jag älskar er, ibland vill jag döda er. 
Fast då skulle jag inte vara människa mer... 


 




Fri vers (Fri form) av Linda Åkesson
Läst 241 gånger
Publicerad 2021-03-21 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson