Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NU TALAR MAN OM MARS

Nu talar man om Mars

Men jag ska resa bortom!

Man drömmer stort, bevars

Allt känns som ett slags fars

Och kanske har man bråttom

 

Mitt hem är ovan där

Men högt ovan planeter

Där älskar folk varann

och vet vad alla heter

Jag vill inte till Mars

Ett barn av himmelriket

vill bara hem till Gud

Blir annars hemskt besviket

 

Nu tjatas det om Mars

som EAP ju gjorde

Gud har en annan plan

som Han Själv möjliggjorde

Försoningsgrunden bär

Den håller hela vägen

Det börjar nu och här

och det är ingen sägen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2021

 

https://www.youtube.com/watch?v=GcUlw15KkYY

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2021-03-21 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP