Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer ifrån livet

 

 

hon går med snabba steg

hon nästan springer

hon gör små framsteg

alltid mobilen ringer

 

 

hon inget tänker

medan hon går

ögonen blänker

återhållen tår

 

vad blev av hennes liv

så tomt och kallt

bara liv och kiv

ödsligt överallt

 

allt hon har mist

allt som nåt betyder

hon blev alltid sist

hon alltid lyder

 

alltid kompromissat har

segrar aldrig vann

men stoltheten bar

i den hon bekräftelse fann

 

vad springer hon ifrån

kanske livet som det blev

stod inte ut med allt hån

som på posten ett brev

 

ser med sorg på sitt öde

ensamheten tär på själen

väntar bara på döden

kall som bara tjälen

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-22 09:20



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kan inte hjälpas men trots det bistra budskapet ser en bildserie när Fred Flinta springer en stund stillastående i luften innan han kommer iväg.
2021-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Talande och berörande diktat om ett liv som aldrig blev som man önskade.
2021-03-22

    Lena Staaf VIP
Sorgligt livsöde. Att springa men aldrig komma någon vart.
2021-03-22

  ULJO
Ruggig berättelse ur verkligheten.
2021-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om ett levnadsöde.
2021-03-22

  Sparvögat VIP
Sorgligt öde för ensam själ...
2021-03-22

  Kajan VIP
Bister flykt för ensamt hjärta.Talande titel.
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP