Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... LIV-GIV-ANDE ... ... ...




Ett andetag
intet att ta för givet

Ett hjärtslag
-avgör liv

Ett ögonblick
-är i nu livet


Tacksamhet
en riktning

Ödmjukhet
ett val

Kärlek
utgiver










Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 300 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-03-22 00:46



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Varma och kloka ord; ödmjukhet och tacksamhet, två ledstjärnor i livet!
2021-05-11

  DominiQueen
Så stämt, sant och klokt.
Varm kram vackra stjärnsyster
2021-04-28

  Kajan VIP
Mjukt om ödmjukhet. Fint diktat!
2021-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna!
2021-03-22

  BenGust VIP
Betagen av livet kan innebära
ödmjukhet inför själva upplevelsen.

Tacksamhet för att man har kvar förmågan att just bli; betagen.

Ur detta kan ett framväxande av kärlek inträffa.
2021-03-22

  Sparvögat VIP
Ett liv i ödmjuk tacksamhet, fint tecknat...
2021-03-22

  Kungskobran VIP
Livet kanske bara är Nihilism.
2021-03-22

  ULJO
Livet är inte för givet. Det är bara ett lån.
2021-03-22

  Koloristen
O, ja.
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria