Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta vad man vill

Att veta vad man vill i livet
har sina fördelar
och besparar en från
många sorger och bekymmer.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-03-21 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP