Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brev till krokodilen

hej där
ja, du krokodilen
skulle du kunna tänka dig att komma hit ett tag
vi skulle kunna ligga här under vårsol och moln, tätt intill och flumma lite
snacka livet, ta på varandras minnen, hyska upp mitt dekolletage
jag skulle kunna tänka mig att du kunde få nafsa på mina bröst
kanske bita dig fast i mina höfter
och äta en stund på mitt kött

sedan krokodilen, om du inte har annat för dig
så kunde du ta ditt pick och pack och flytta in

lägga in dina kalsonger i min byrå, ställa tandborsten bredvid min och sova varje natt här intill, nära
så som bara krokodiler kan.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-21 16:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lite "Anakonda när ska
Bröllopet stånda stuk
Över texten"
Joo. ..
Boaormar kan de också
Ligga nära mäta upp
Sitt offer o sen
Svälja sig mätt
På densamma
När tillfälle så
gives. ..
;)
2021-08-23

  Bengt H VIP
Den var uppfriskande hädisk.
2021-03-21

  Larz Gustafsson VIP
"Love Me Like A Reptile" (Motörhead)
2021-03-21

    Jag är fan större än Sartre VIP
Det är som att titta i fotoalbumet och se gestalter i bakgrunden. Fan, att ingen såg dem när de rymde ur bilden.
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP