Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu brusar

nu brusar nordvästen tallarna, ett par grågäss drar över och nyss hörde vi tranor ropa från skyn
jag utesitter
lyss till talgoxe, nötväcka, bofink och till ringduveblås
solen är högskysilad
men värmer ändå skönt mitt sargade gamla skinn




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-21 17:22



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Enkel, men skön närvaro.
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP