Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 40

Åskan jagar regnet på flykt
Leråkrar bär våra steg, de torkar
När vägar leder långt bort till fjärran
Som fåglar sjunger vi glatt där vi går fria




Fri vers av Horace
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-24 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace