Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vårtecken

Ur öppnat hölje
sälgens lila och gröna
knoppfjäll på bar kvist

videung när du vaknar
blir mina ögon röda

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-21 18:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2021-03-23

  Monica Lindgren
Fin iakttagelse
och din reaktion på fenomenet
stram och ordknapp
Mycket fin!

monica
2021-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Den ljuvliga våren är här
trist att du inte kan njuta
p.g.a. allergiska besvär.
2021-03-22

  ULJO
Våren vaknar
2021-03-21

  Susen VIP
Vackert! Knoppfjäll på bar kvist
2021-03-21

  Sparvögat VIP
Du vackra vår...
Så tråkigt att inte tåla denna skönhet.
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP