Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev som den du önskade

 

att jag skulle vara

en man utan vilja

en liknelse av det uppenbara

 

en som alla kan förringa

en tomhet utan yta

en vandring utan mål

som man enkelt kan förbyta.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-03-21 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP