Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trångmål

Trollskärva
slipar ögat knivskarpt
böjer av
samtiden
att rusa förbi
mina länder

Vävslev
löser ut min ordvirvel
att måla dagern
i trollens färger
för att ackompanjera
ödets skrattsalvor


Eldstod
bränner evighet
till kristallin ögonmättnad
för att överlevnaden
skall bli uthärdlig
till dess livsgnistan
tonar ut




Fri vers av L B Andersson VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP