Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren är snart här igen

sommmaren är snart här igen jag kan knappt 

minnas den i sin fulla blom för vinter och kyla 

 

har gjort att jag glömnt den härliga värmen

mot min kropp . luckten av klippt gräs blommor

 

och ljudet av surrande bin och humlor fåglarnas 

ljuva sång som smeker min själ i minnet på vintern 

 

sommaren är snart här igen långt i från den kyla 

och snö som vi har härdat ut . för det är redan ljusare

 

och inte det mörker som vi har left så länge i nu jag 

har smått börjat att få vår känslor men dom trycks

 

fortfarande ner och till baka av den kyla som finns

kvar i lufften . men fåglarnas sång bryter igenom som

 

ett löfte att sommaren är på väg till oss den har redan 

börjat i våra drömmar och fantasier och önskningar 

 

sommaren är snart här igen .

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 09:44



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
TEXTENS INNEHÅLL SKA INTE BESKRIVAS, UTAN GESTALTAS.
2021-03-27

  Monica Lindgren
Innehållet fint, men dela av raderna bättre. Så, som du vill att man ska läsa dikten. Undrande till stavfel (Kanske har du utländskt påbrå?) "lukten", "surrande" "levt""löfte" monica
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten