Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till våren och dess ljus och grönska. Tidigare publicerad den 5/5-20.


Snäckans lärka

Under himlars valv av spunnets liv
viskar vänslas varje vinkel mjuk
klinga dagg och lända dis
fuktar snäckans lärka i en
labyrint av ljus
regnets mantel rinner till
villar vända himla rymd
blinka blad och lyssna in
sfärers vals kring pärlans lin.




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-22 09:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som landar mjukt när jag läser!
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP