Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MOBBENS VIDRIGA REGLER

Ensam stod han, skarpskuren

allvarsam och stolt

Visslingar och burop ljöd

Dårarnas revolt

Nittonhundratrettiosex

Han vädjade för sitt land

Ingen ville lyssna då

Snart stod en värld i brand

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2021

 

https://www.youtube.com/watch?v=oyX2kXeFUlo

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2021-03-22 11:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
På samma sätt förråder och nonchalerar man Västsaharas folk i dag.
Även Sverige är delaktigt i detta svek.
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP