Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamheten talar ut  

 

Där ensamheten bor

Bor

Ingen kärlek

 

Där ensamheten existerar

Existerar

Inga gudar, religioner och ideologier

 

Där ensamheten talar

Lyssnar

Ingen på än suset skuggorna

 

Där ensamheten sörjer

Sörjer

Inga människor med

 

Där ensamheten växer

Växer

Inga blommor med

 

Där ensamheten dör ensamt

Gråter

Änglarna i himmeln över

 

Aldrig en människa!

Aldrig en människas hjärta!

Aldrig en människas kärlek!

 

När ensamheten talar starkt ut

Flyr kärleken lång, lång bort

Och aldrig tittar bakåt

 

De som lever ensamma känner ingen sorg

För någon människa

För gudar, ideologier osv

 

Utan de bara drunknar i ensamhetens djupa hav




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2021-03-22 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP