Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång på stranden

vindstilla strand
talar till mig
lågmält kluckande
om långa tider som flytt
när någonting var ingenting
och ingenting var allt
som fanns
på stillhetens strand




Fri vers (Fri form) av Jerska
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-22 11:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jerska