Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinnande tankar om dig

brinnande tankar om dig
flyter fram som en flod
ditt ljus är så klart nu
en ledstjärna för mig

Du är ingen kärlek
eller ens en vän
men du leder mig i mörker
och jag önskar du vore en

och där i finns det svåra
att våga sig närma dig
så att du inte springer
så att du stannar hos mig

och mitt hjärta brinner
för du kan vara mitt allt
precis som jag kan vara inget
så kan jag också vara allt




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva