Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk framåt


Framtidstro

svårigheter
m0tgångar
misslyckanden
tillkortakommanden
oförrätter

allt detta har jag kommit över

dags att se framtiden an
med tillförsikt




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-22 12:21



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för din värmande dikt!
Kram Monika
2021-03-25

  stormengudrun VIP
Håller med dig fullt ut :-) Ingen idé att älta sånt som varit och man ändå inte kan göra något åt.
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP