Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet virrar vilse

Emellanåt virrar vindilar

stillheten vilse

då tystnaden tycks

viska genom granskogen

och bara ibland bryts

av en hackspetts

trummande mot trä




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-22 12:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Stillhetens vindlande viskning av vindar driven. Storartat. Bokmärkes.
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP