Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattljud

Från skogen hörs viskningarna komma

De sveper in med dimman

Letar sig in genom husets alla springor

Fyller natten med mystikens alla väsen

Viskningar som får alla vakna att rysa

Som fyller de sovandes sömn med maror

En kyla som tränger in i märg och ben

 

För kanske är nattens isande viskningar

De vilsna själarnas rop på hjälp

Ett försök att finna ljus och värme 

Trots att deras närvaro har en förmåga till motsatsen 

När de kommer smygande ut ur skogen

Med sitt väsande ljud och isande tentakler

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-12 06:58



Bookmark and Share


  Millner VIP
Riktigt bra. Läs in.
2021-04-20

  Susen VIP
Väcker bilder om mardrömmar. Vilsna själar viskar hjälp i nattljud. Fint skrivet
2021-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande om att höra ljud nattens mörker och fundera på vad det betyder.
2021-04-12

  ULJO
Mystik
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP