Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Rätt låntextg


Med tanke på uttalandet/att nytta över..

Enligt folkhälsoinstitutet så överväger nyttan riskerna. Därför min speciella skrift som jag lägger in på Facebook.

”Nyttan överväger riskerna!” å så har det kommit fram, att (svenska) staten betalar kostnaderna för eventuella biverkningar, något som utlovades av makthavarna förra året innan all vaccin ens fanns på plats. Då lät det så här;

”Staten betalar skadestånd vid bieffekter!”

Så då är det klart att jag måste skriva som jag skriver och hör sedan.

______________________________________________________

 

 

Få se! Om jag blir handikappad å oförmögen att ta hand om mig själv. Då får jag ”lite” hjälp av folk utan all kunskap om mig och som ser mig som en idiot som ska behandlas som en onödig påse skit.

 

Detta är redan ett faktum inom den så omtalade omsorgen av de svaga, men inget som ska diskuteras om i all världens massmedia, för då blir inte makthavarna glada och personalen får lida pin. Och så mycket ämnar nog inte staten eller andra makthavare ge i skadestånd. Att en kan anställa en egen butler som lever med en själv dagen lång. Därtill en kokerska som vet vad halsen klarar av att svälja i nödtorftets dryck och kost med näringen gjord till vällingen.

 

Få se! Om jag dör av vaccinet – så betalar staten för min begravning (eller?) å även ställer upp med en egen gravsten till mig. Får jag då säga min mening om vad som ska stå skrivet eller ej? Här gör jag det i alla fall i förhoppningen, att den texten får plats på stenen över mig på jord.

 

”Här vilar en försöksråtta å så kär i livet – att denne ett vaccin tog (en AZ) och därmed dog. Allting bara för att systemet glädja vari människor makten sin vill visa och hellre håller tvåtungad tal, än bryr sig om den enskildes hov.

Allting enligt de i makten ser att bara de som längst ner är. Görer som de bliver tillsagda i syftet att makten sig kan skydda sig med kulor och annat än brännvin utan någon som helst misär.

Ja, de med makten talar i tungor och slipper ur sig en djävla skål. Då de framför sin åsikt – ”att nyttan överväger riskerna” å menar så väl, när de söker själva en skydd till sina skäl.

Istället för att låta alleman ta sitt ansvar och bestämma över sin själ. Genom att avgöra vad som ska döda – ett litet virus eller ett taget vaccin – som avgör dennes avslut på sina jordavandring likväl som en gång då det sades;

välja mellan pesten eller koleran. Ditt val över din givna själ.”

Ja, något i den stilen bör nog min text på stenen bli, för att förklara en för tidig död.

 

Men nu är det så att jag är mognare och smartare än få. Därtill vet att livet mig så kärt än är, att jag vägrar hoppa i en för tidig grav, för att dem i makt skydda mot deras egendomliga krav om att själva endast få leva i livets ljumma väl.

 

Enligt folkhälsoinstitutet så överväger nyttan riskerna. Därför min speciella skrift som jag lägger in på Facebook.

Se! Redan i Norge, Danmark och ock i Sverige det har hänt, att Astra Zenegas vaccin dödad en mängd. Jag vägrar låta mig bli en råtta för vissas skull som sanningen vägrar se – som om den vore hängd.

 

Ni må tycka vad ni tycka vill men visst är det galet att uttrycka sig på det viset. Att man ska offra sig själv till och med då man vet att något är farligt och ytterst visset.

 

Att säga att ”Nyttan överväger riskerna” är samma sak som att säga; ”nu gör ni som vi vill, även om det är livsfarligt för dig som enskild”!

 

Jag har bestämd mig och speciellt då jag redan har haft Covid-19 å som jag tror. Faktiskt 2 gånger under året 2020 som var förra året ja, ni får mig tro.

 

Även om jag saknar immunitet, så vägrar jag offra mig – för jag klarar av att kämpa mot ett virus. Men mot ett framtaget vaccin som redan har orsakat död. Det vill jag inte vara med om.

 

Jag är kär i livet min och hör denna bön.
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-15 15:28Bookmark and Share


  Flicis VIP
Å tro mig då jag säger att den som blir fysiskt och psykiskt handikappad eller antingen eller, så har den människan ett rent helvete att se sig framöver. Å även om det lovas hjälp från kommunen. Då är denne fullständigt i händerna på rena idioter.

Har man sett en så har man sett alla.
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP