Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kompis har drabbats av en narcissistisk sk flickvän...


Skatan

Skatan på andra sidan gatan

Så högfärdig

självupptagen

Kallar folk för idioter utan att tveka

Kan bäst vet bäst

men kan inte ens sätta ihop en hylla

eller hitta kanalerna i en vanlig tv-apparat

Älskar snacka skit

Se ner på andra

Avundsjuk och missunnsam

hon är en skata

som önskar hon var en näktergal

allt ljus på henne

men hon vill inte att andra ska få synas

bara hon

ja satan i gatan

den skatan

är som ett hår av fan

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-22 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP