Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplösta

Vi lindar våra tillhörigheter i vaxat tyg
säger, det här är inte en resa,
det här är inte att återvända

språket är bara ett skiljetecken
mellan oss och det osagda;
mellan dina fingertoppar mot min hud
och att jag ska glömma dem

vinden kammar trädens grenar
det finns en spricka någonstans i barken
där sorgmantlar samlas för att dricka




Fri vers av Grävling
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-22 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling