Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄRLEK ÄR ETT TÄNJBART BEGREPP

Kärlek är ett tänjbart begrepp

Påpekar man detta 

hänger vissa läpp

Men det förändrar inte

faktum ett snäpp

Kärleken är alltid

ett tänjbart begrepp

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-03-22 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP