Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och världen längtar

Jag vet din vilda tanke
Och har sett den slå fast
Ditt motstånd äro stort
Och du kämpar väl

Kan du se hur slagsmålet
Ger ekon av skrikande röster
Förtvivlat sorgsna ögon
Längtandes efter fred?

Dina ord är så stora
I all sin simpelhet
Att världar rasar
I krigets gång

Och världen längtar
Efter ord som helar
Som skapar friden
Du inte har




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva