Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du här igen, Ned Ludd?

Är du här igen, Ned Ludd?
Proletär, men dock en kludd
En chimär du är, Ned Ludd!




Bunden vers av Roggebogge VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-03-22 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP