Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPRITTANDE FRI

Som en underbar

kompensation

En lycklig ton

från en komposition

En symfoni

som det finns dragspel i

Ett ljus som jagade bort

tragedi

 

 

Som en sprakande

revolution

En fridfull zon

mitt i irritation

Kakafoni

men trots allt harmoni

Jag är välsignad

och sprittande fri

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-03-23 03:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det HÄR gillar många INTE.
De vill helst läsa om hur jag lider och plågas.
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP