Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den jag älskar mest, om hon någonsin tvivlat

När morgondagen kommit hit och gårdagen har flytt
Är resterna av våra krafter kvar i allt som blivit
Sagda är vi, inte utsuddade ord, men lästa
Skrivna av miljarder dagar ivrigt levda




Prosa av Horace
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-27 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och träffande bildspråk där orden bär liv.
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace