Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamhet

Jag tror på varsamhet
på mjukhet
vet att det håller...
Jag tror på aktning
Att stanna vid hans gränser
Liksom han ska stanna vid mina...

Dessutom kan jag be om förlåtelse
och ta emot hans förlåtelse
Det tror jag på.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2021-03-23 08:35



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att kunna be om förlåtelse, oavsett vem som felat, är att se sin egen del.
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP