Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blåsig dag på lundaslätten


haiku23mar21

Lärkornas drillar
och gladornas gälla skrin,
burna av vinden.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-23 09:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blir matroser, dessa osande bladväxter till rosor, glada lika lärkor då de mastigt seglar förbi i vinden?
2021-03-23

  alicja lappalainen VIP
känsla av våren
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP