Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårens värme

och värmen kommer åter
som solen skiner utanför
hjärtat tar små skutt
för du är underbar

i själ och hjärta friden finns
för ljuset har återinförts
livet är inte så tokigt
när det kan vara underbart




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-03-23 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva