Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att du träffade mig

och jag ser dig kräla fram
likt ödlan sträcker du ut tungan
flämtandes efter luft
bedjandes om att bli sedd

vet så väl hur det känns
att inte ha huvudet högt
att kämpa för att andas
att önska sig någon

och stoftet du lämnar efter dig
visar att du är på väg upp igen
snart flyger du som fågeln
bara för att du träffade mig

som inte vände sig bort




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-23 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva