Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord inga Visor

Tack vare du hotade mina familj o var en dumbom.
Tänker Såra dig mer än när jag trycke ***en mot din tjejs gom.
Ska göra skit som lämnar dig helt tom.
Få dig att önska du svalt piller o rom.
se till att du aldrig får se dina planterade små frön gå i blom.
Se deras själar flyga iväg som en Lom.
Ni kommer inte se det komma för jag håller järnet lågt som en blodsjukdom.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 198 gånger
Publicerad 2021-03-23 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille