Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindvisa

Längtansprängd förväntan

Ett pirrande

förvirrande tankekaos

Som myrornas

myllrande iver

i vårsolens sorgfrihet

Som hur snöfloret

glitterfnittrande

släpper sitt grepp om

ett slumrande fjolårsgräs

I en vindvisas

smekande famn













Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-23 12:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Som om hela alltet till minsta kaxig myra är satt på förväntan. De där skälvande sista ögonblicken innan fördämningarna
ger vika och det spirande livet börjar ta form, finns här beskrivet.
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP