Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅLA MIG

Utan dig

bleknar jag

i grå nyanser

Kom!

ta fram

din pensel

måla mig 

färgrik

Kom!




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-03-23 17:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Originell och glädjefylld är texten, och målande i dubbel bemärkelse!
2021-03-24

    Lena Staaf VIP
Fina ord! Att bli målad ( och måla) är en bild av ömsesidighet och kärlek.
2021-03-23

  Blomma-Stjärna VIP
så målande poetat! Och sant - vi behöver mer än färg för att bli färgstarka - vi behöver kärlek!
2021-03-23

  Niliboy
En fin önskan, hoppas en Touluse Latrech lystrar!
2021-03-23

  M.Eta
IBland känner man sig grå och dyster. Kan behövas lite färg!
2021-03-23

  Susen VIP
Färgrikt bildskapande
2021-03-23

  ULJO
Härlig text. Målande
2021-03-23

  Feliaxel VIP
Kärleken lockar fram många nyanser
Hoppas du får många
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP