Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen

Jag vet inte vem jag är
eller vad jag ska göra.
Betyder det att jag är ingen?
Ingen alls med betydelse.
Eller betyder det
att jag kan bli vem jag vill?
Men just nu är jag inte någon,
just nu är jag Ingen.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-03-23 17:56



Bookmark and Share


  poeten
Att vara något. Vad innebär det? När är man något? Du nämner betydelse. Vad är det? Bara rolig frågeställning. Du känner ju det du skriver.
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija