Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förberett


Kutter och klang


Planterade påskliljor
på graven idag
rev bort allt gammalt

så skönt

Klockklangen från kapellet
förkunnar begravning

ser följets långsamma tågande
till den förberedda gravplatsen

Ringduvans kuttrande i lönnen
ovanför mitt huvud
besvaras melodiskt
av sin blivande partner

strax sitter de på samma gren

Förberett
livets och dödens pärlor
trädda på samma tråd

Solens värma på gravstenen






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-23 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP