Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motståndaren



Jag vill inte veta
vilka världar du tillhör
inte heller om du
bär mask
när du besöker
mig
Jag vill inte veta
om din skugga
är symtomatisk
med min upplevelse
Jag vet att
du finns i min
gestalts inre rum
som en påminnelse
om det eko
Jag förnimmer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP