Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekande händer

Vinterns kalla hand

smeker ömt trädets grenar

Flickan gråter tyst




Bunden vers (Haiku) av CicciWJ
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-23 21:05



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Den här dikten fyller mig med beundran
och undran!
2021-04-24

    ej medlem längre

Fint skildrat om längtan och visst ska flickor gråta som män.
2021-03-24

  Kajan VIP
En stark bild, som gör intryck.
2021-03-24

  Robert Jonsson VIP
Bra!
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ