Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 41

Dunsta allt sött i mitt begär
Fuktighet får du som enkel gåva
Din växtkraft söker, dras till min ånga
Ersätter du mig eller låter mig hos dig leva




Fri vers av Horace
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-25 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace