Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Gud är den energi som finns i oss, den som skapade oss, och vi är själva energin.” Vi är samtidigt skapare och skapelse.


Vad är Gud?

 Max Loughan är känd som det smartaste barnet i världen och även nästa Nikola Tesla på grund av sitt briljanta intellekt och hans otroligt varierade uppsättning färdigheter. Enligt det lilla geniet - Max Loughan - är det möjligt att Bibeln helt enkelt är berättelsen om hur universum blev till. Om du tror att Gud är en skäggig kille som bor utanför molnen, Han uppfann till och med en enhet som utnyttjar radiovågornas energi och förvandlade den till fri energi, för vilken han erkände att han inspirerades av Nikola Teslas principer. Född 2002 och bor i Incline Village, Nevada. Han grundade nyligen Loughan Labs för att skapa social förändring genom innovation. Som VD och ledande uppfinnare utvecklade han Energy Horizon Gatherer (EHG), en ekonomisk, förnybar, trådlös energikälla. 

https://www.youtube.com/watch?v=PkuH0gqxKaY&t=288s

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-23 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP