Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I beröringgsfrånvaro

Själen skriker 

Rör mig

Berör mig 

Inte endast med avståndet 

Det där som river sönder och smärtar

Avsaknadens tydliga men outtalade 

Närvaro av blödande hjärtan 

Som gör allt för att dölja känslor

Av hur hårt det tär att vara ensam

Nej själen skriker efter 

Riktigt beröring

Kramar och sammanlänkade händer 

Det är det som hjärtat längtar 

En vanlig pratstund 

Utan en skärm eller telefon

Det är vad själen suktar efter

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-31 07:17



Bookmark and Share


  ULJO
Viktigt med fysisk konkat. Något som uteblivet för många nu i dessa tider.
2021-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur viktigt det är med fysisk närhet.
2021-03-31

  Susen VIP
Fint skildrat om riktigt beröring och närvaro. Själens livsnödvändighet
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP