Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är svensk empati på väg att dö ut

Det är otroligt att de rikaste

lyckats få tillgång till en sån stor politisk demokratisk armé

Vårt empatiska hjärta blir tydligen mindre på oss alla

allt eftersom vi får det bättre, räds vi tydligen än mer att något förlora

 

Hatet lyser igenom i så många spalter

alltfler hyllar och sjunger om mord och ler

Är vårt kära Sverige, som vi minns det, på väg att dö

finns här inte längre någon som vill ge utsatta stöd

 

Lögnernas generaliseringarna smittar som en löpeld

allt detta skitsnack chockar en nödställd

För de vet vad som hänt

de har fått dörren insparkad i ansiktet frekvent

 

De behöver ingen billig bensin

de behöver ingen som putsar deras fina porslin

För de sitter i skiten

äger inte lyxen att ha tillgång till den underbara krediten

 

De kan inte förstå

vad som står på

För de ville ju bara leva ett hyggligt liv lite till

trodde inte de kunde bli tatuerad med ett dödligt svenskt sigill 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-23 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP