Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej klar. Test.


Jag sörjer dem som jag aldrig haft

Jag saknar dem så mycket
Jag sörjer dem jag aldrig fick

Jag saknar dem jag fick också
De som jag haft men som jag förlorade

De som dött och försvunnit in i evigheten
de finns kvar inom mig
de lever

De ger mig av sin värme än
De ger smärta också
Men mest värme och glädje

Jag har haft dem
Och de har haft mig

Men de andra...

Man kan inte sörja någon man aldrig haft?

Jag kan
Jag sörjer
Jag gråter
Jag skriker, mycket tyst (jag vill ingen som det inte berör ska höra)

Kom kom kom!
Men de kommer inte
De svarar inte
Det är tomt
Det är tyst

Jag sörjer och saknar

Alltid

















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-24 13:00



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Tårar dränker skriket
2021-03-27

    Lena Staaf VIP
Starka ord!
2021-03-27

  Gunnel Eriksson VIP
För mig nytt sätt att tänka.
Bra med de korta raderna -
ökar känslan när läsaren inte
villar bort sig i för många ord.
2021-03-26

  Gunwale VIP
Smärtsamt.
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP