Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Notarius publicus (Logo) 2021


DISTANS - POLISEN GÖR RAZZIA I FOLKSAMLING

C-i-r-k-u-l-e-r-a,
och seså,
skingra er.
Raus ! Raus !

Tio jämna fotsteg
ifrån varandra
i storlek 43,
och beroende på
mindre eller större skor,
ökar respektive minskar
antalet fotsteg.

C-i-r-k-u-l-e-r-a,
tänk på avståndstagandets
trygghetsnarkomani,
och risken av närkontakt.

Den som ertappas överskrida
gränsen i sitt beteendemönster
erläggas böter och prickas,
samt påförs ytterliggare
restriktioner som vid upprepning
åläggas karantän,
alternativt GPS- FOTBOJA och
MUNKORG.

Raus ! Raus ! Raus !
Die entfernung macht dich frei.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2021-03-24 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP