Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trilla

Trilla ner i ett hål.
Ligga kvar. En stund..
Andas ut. Andas in.
Resa sig igen. Igen.
Alltid.
Igen.




Övriga genrer av Loppan på Gotland
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-24 08:56



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En får int' ge sig, tar man sig inte upp efter man trillat så trampar alltid nån annan ner en ännu mer. Get up and boogie!
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland