Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Natten är ung

 

Natten!

Är ung

 

Och,

Jag är ensam

 

Ett par extrastark öl

Till sällskap

 

Natten!

Är mycket ung

 

Och,

Jag är ensam

 

Ett par extrastark öl till

Till skydds

 

Natten!

Är ett barn

 

Och,

Jag är ensam

 

Ett par till extrastark öl

Till vakenhet

 

Natten!

Är ett spädbarn

 

Och,

Jag är så ensam

 

Ett par extrastark öl till

Till medvetslösheten

 

Natten är ung!

Jag är ung!

 

Fast som Babylontonen så gammalt

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-03-24 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP