Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som inspiration och inledande till nytt konstprojekt: Vad är medvetandet? Kroppen. När vi inte är i medvetandet, var är vi då? I partikeln, är vi så små?


I mörkret och i Ljuset.

Ja, vi är fortfarande två.

Och om vi är
en avbild är universum hjärtat i kroppen.
(Ett hjärtljud hörs)

"Universum
är ett
medvetande,
runt sig
vi är delar av det"

"Då är universum en kropp
och vi i en kropp i ett större perspektiv/realitet"

Herregud! Vad har ni fått i er för näring idag?
Så vad finns, utanför detta?
Ett tomt mörker
vakuum av ingenting
och i det
en prick av ljus
en stjärnas glöd?

Det här blir verkligen, bra!

Ett konstprojekt i kartong.

Blöt kartongbitar i tapetlim och forma det.

För vem säger att vi inte skapade från början.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-24 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP