Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet

samlar
drar ihop mig till min egen fågel
några sekunder
tecknet
delarna av oss
i handflatan




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-24 13:37



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Så fint
2021-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord en finstämd och berörande dikt.
2021-03-24

  alicja lappalainen VIP
askan och en återfödelse?
2021-03-24

  ULJO
Så fint. Bokmärke
2021-03-24

    Lena Staaf VIP
Berörande, fint!
2021-03-24

  Nanna X
Dikten passar som hand i handske till den bild jag fått låna av dig för andra gången, tack!
2021-03-24

  Marita Ohlquist VIP
En text som berör mig som läsare.
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP