Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En stilla bön!


Bred dina vida vingar!

Bred dina vida vingar

oh, Herre över mig,

för jag söka dig ständigt

med dig lever hoppet

sjäken livas å jag gläds

är aldrig sur ä tvär

vill bara ha mer å mer

Herren ger mig nu

besked!

Vi skall skapa frid

och fred!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-24 13:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2021-03-27

  Kajan VIP
Vackert om relationen till Gud, och en fin bön är det.
2021-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd och vacker bön!
2021-03-24

    Lena Staaf VIP
Vackra och vänliga ord.
2021-03-24

  Sparvögat VIP
Så fina ord i stilla bön...
2021-03-24

  Marita Ohlquist VIP
En fin bön om religionens bertydelse.
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy